Over mij

Als kind koesterde ik altijd al de droom om op het voetbalveld te staan. Zodra ik eindelijk de kans kreeg, trainde ik mijzelf tot het uiterste. Mijn harde werk werd beloond toen ik de positie van doelman op me nam en samen met mijn team de 8e divisie wist te bereiken. Deze prestatie opende de deur naar geweldige kansen, zoals een stage bij NEC Nijmegen. Helaas gooide administratieve fouten bij mijn toenmalige club roet in het eten en ging deze kans aan mij voorbij.

Toen ik op mezelf ging wonen in Alkmaar en besloot om van carrière te veranderen richting de sportwereld, ontdekte ik mijn passie voor het trainersvak in het voetbal. Ik begon mijn ontwikkeling als assistent trainer bij FC Castricum en VV Kolping Boys, waarna ik mijn vaardigheden aanscherpte als assistent-trainer bij VV Reiger Boys. Via Reiger Boys behaalde ik mijn pupillentrainersdiploma, waardoor ik mijn kennis en expertise kon uitbreiden.

Ik kreeg een nieuwe kans om mijn passie te volgen toen ik als onderdeel van de staf bij FC Volendam mocht werken tijdens een snuffelstage. Deze ervaring bood mij waardevolle inzichten en de mogelijkheid om te groeien als trainer. Ik realiseerde me echter dat een combinatie van stagiair bij DSS en een functie als trainer bij Reiger Boys niet samenging. Desondanks vergaarde ik waardevolle ervaring in het geven van keeperstraining bij al mijn getrainde clubs.

Nu sta ik aan de vooravond van een nieuwe stap in mijn carrière. In het seizoen 23/24 zal ik als assistent-trainer functioneren bij RKVV DSS Jo17-1. Dit biedt mij de kans om mijn passie voor het voetbal verder te benutten en jonge spelers te begeleiden in hun ontwikkeling. Daarnaast zet ik mijn eigen bedrijfje op, waarmee ik mijn expertise als keeperstrainer verder wil uitbreiden.

Mijn verhaal is er een van vastberadenheid, veerkracht en het najagen van mijn dromen. Ik ben gedreven om mezelf voortdurend te verbeteren en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Met mijn doorzettingsvermogen en toewijding zal ik mijn stempel drukken op het voetbalveld en anderen inspireren om hetzelfde te doen. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en passie over te dragen aan de volgende generatie voetballers en samen met hen te bouwen aan succes.

Mijn ervaring als trainer in een overzicht:

- VV Kolping Boys: Assistent-trainer/keepersspecialist JO11-selectie (1 jaar)
- FC Castricum: Assistent-trainer JO11-2 (1 jaar)
- FC Volendam: elftalbegeleider/Vlagger (maart 2022 (snuffelstage))
- AFC Amsterdam ATA-afdeling: Assistent-trainer (4 maanden, stage MBO-opleiding)
- VV Reiger Boys: Keeperstrainer selectie onderbouw/Recreatie afdeling + Assistent-trainer JO10-2
- RKVV DSS JO17-1: Seizoen 23/24 (KNVB Voetbalcoach 2)

Mijn trainerscarrière getuigt van mijn passie voor het voetbal en mijn toewijding om mezelf voortdurend te verbeteren als trainer. Met elke nieuwe ervaring en club waar ik bij betrokken was, vergaarde ik waardevolle kennis en vaardigheden die me zullen helpen bij het bereiken van succes in mijn trainerscarrière. En hierbij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie voetballers.